Om BaraBarr


Våra lokaler på Svensknabben, Kalmar

Välkommen till BaraBarr™ — En demobutik med äkta naturprodukter.

Denna webbshop är ett exempel på hur en butik som drivs med e-handelslösningen SAVEA kan se ut och fungera. SAVEA är ett utmärkt verktyg för dig som vill driva e-handel och försäljning på Internet.

SAVEA består av fyra vitala delar – WEBBSHOP, BETALNING, LOGISTIK & OLF-SYSTEM – vilka tillsammans ger en fullständig helhetslösning för en mer effektiv, flexibel och anpassad e-handel.

Den lättmanövrerade och sökmotaranpassade webbshopen, det inbyggda Order- Lager- och Fakturasystemet tillsammans med redan färdiga kopplingar till såväl betalväxlar som logistiska lösningar gör SAVEA till en smart och lönsam investering. En investering som i längden sparar både tid och pengar.

Läs kortfattat om respektive produkt och tjänst nedan.

SAVEA Webbshop är en av marknadens mest flexibla och lättadministrerade e-handelsbutiker. Genom butikens administrationsidor kan du presentera dina varor i både bild och ord, lägga till nya produkter, Andra sidornas utformning, visa topplistor och ge specialerbjudanden. Och tack vare den sökmotoranpassade strukturen i shoppen kommer kunder lätt att hitta till just din e-butik.

SAVEA Betalning är länken mellan dig som säljare och dina kunders bank. Med hjälp av våra avtalspartners får du tillgång till de mest efterfrågade betalsätten. Med SAVEAs betalväxelfunktion säkerställer du också att transaktionerna följer de regler och funktioner som måste följas.

SAVEA Order, Lager och Faktureringssystem är ett Internetbaserat system som ger dig en överskådlig blick över lagerstatus, ordrar och fakturor samt fungera som din kontaktbok. Detta oavsett om du befinner dig på ditt kontor, ute på kundmöte eller om du jobbar hemmifrån. Allt du behöver är en uppkoppling till Internet.

SAVEA Logistik är en effektiv logistikhantering. Med SAVEA Logistik får du tillgång till de logistiska lösningar som bör användas i en webbshop. Via integrering med Posten och Pacsoft online skriver du enkelt ut postetiketter, kunden får möjlighet att spåra och följa sitt paket och genom e-post- eller SMS avisering få reda på att paket finns att hämtas ut. Dessutom erbjuder SAVEA Logistik lösningar för både lagerhotell och tulldeklarering.

Läs mer om SAVEA-konceptet och hur det kan öka dina chanser att lyckas med försäljning på nätet.

Kontakta NetProSale redan i dag för en personlig demonstration!

Kontaktuppgifter

Postadress

SAVEA AB
Svensknabbevägen 24
393 51  KALMAR

Butiken BaraBarr
Svensknabbevägen 24
393 51  KALMAR

Tel.: 0480-42 40 00
Fax.: 0480-444 271
E-post: info@netprosale.se

Namn: SAVEA AB
Momsnr.: SE556666989001
IBAN-kod: SE12 1231 2345 6789 0123 4561
Plusgiro: 123 45 67-8
Bankgiro: 1234-5678